Solcelleanlegg

🏠
Bolig

Strømproduksjonen din er ikke bare kostnadsfri, men ogsü fri for miljøgifter og klimagassutslipp. Solen er en utømmelig kilde til ren energi som du kan dra nytte av. Et solcelleanlegg pü taket ditt vil produsere kortreist, ren og fornybar energi lenge etter at anlegget er nedbetalt, noe som gir deg forutsigbare kostnader og trygghet i flere ür. 

🏢
NĂŚring

NÌringsbygg med solceller pü vegg eller tak er gode klimatiltak som kan gjennomføres uten store bygningsmessige inngrep.

Det er ingen nettleie eller offenltige avgifter pü strøm en produserer selv. Takket vÌre teknologiske fremskritt og gode støtteordninger, er det samtidig mulig ü etablere bÌrekraftige og lønnsomme solcelleanlegg. 

 

🚜
Landbruk

Store tak- og veggflater gir muligheter for egenproduksjon av strøm i mange ür fremover. Du fü en forutsigbar strømpris og bÌrekraftig energi som markedet etterspørr, som gjør at pü fü ür kan dette bli en lønnsom investering. Som en stor bidragsyter til CO2 regnskapet, vil samtidig miljøprofilen til ditt landbruk løftes betraktelig. 

Ønsker du befaring eller hjelp til ditt prosjekt? Ta kontakt med oss! 

Prisoverslag solcelleanlegg
Lurer du pü hva et solcelleanlegg til ditt prosjekt koster? Fyll ut dette skjemaet og fü et prisoverslag fra oss. Ta høyde for at dette ikke er et komplett tilbud, men et overslag med ca priser basert pü opplysningene som blir gitt. Ønsker du et mer konkret tilbud -ta kontakt med oss!

VĂĽrt HMS mĂĽl:

Trygg pĂĽ jobb, trygt hjem.

Visjon

Vürt mül er ü vÌre den mest attraktive entreprenøren innen fornybar energi.

Verdier

Volt Energi
Hadelandsvegen 2144
2740 Roa