Leder for sikkerhet

Få Ekspertveiledning fra Vår Leder for Sikkerhet (LFS)

Er du på jakt etter en pålitelig og erfaren leder for sikkerhet for din virksomhet? Ikke let lenger! Volt Energi tilbyr skreddersydde løsninger innen sikkerhetsledelse, med fokus på å beskytte din virksomhet, dine ansatte og dine verdier.


Vår Leder for Sikkerhet (LFS) er en erfaren profesjonell dedikert til å sikre at din virksomhet oppfyller de høyeste standardene for sikkerhet. Enten det gjelder risikovurdering, utvikling av sikkerhetspolicyer, implementering av sikkerhetstiltak eller opplæring av personalet, har vår ekspertise deg dekket.


Vi tilbyr:

  • Risikovurdering: Vår LFS vil nøye vurdere risikoene din virksomhet står overfor og utvikle en strategi for å minimere dem.
  • Policyutvikling: Vi hjelper deg med å utvikle robuste sikkerhetspolicyer som er skreddersydd for din virksomhet og bransje.
  • Implementering av sikkerhetstiltak: Fra teknologiske løsninger til fysiske sikkerhetstiltak, sikrer vår ekspert at alle nødvendige tiltak blir implementert effektivt.
  • Opplæring og bevisstgjøring: Vi tilbyr opplæring og bevisstgjøringsprogrammer for dine ansatte for å sikre at de er godt rustet til å håndtere sikkerhetstrusler.

Med vår Leder for Sikkerhet (LFS) ved roret, kan du være trygg på at din virksomhet er i gode hender når det gjelder sikkerhet. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å styrke sikkerhetskulturen i din virksomhet.


Les forskrift om sikkerhet ved arbeid og drift av elektriske anlegg her.


Kontakt oss her

John & Steven

Vårt HMS mål:

Trygg på jobb, trygt hjem.

Visjon

Vårt mål er å være den mest attraktive entreprenøren innen fornybar energi.

Verdier

Volt Energi
Hadelandsvegen 2144
2740 Roa